SERDECZNIE ZAPRASZAMY PAŃSTWA DO SKORZYSTANIA Z NASZEJ OFERTY MENU OKOLICZNOŚCIOWE  NA ZORGANIZOWANIE  SPOTKAŃ W GRONIE RODZINNYM , ZNAJOMYM CZY PRZYJACIÓŁ .

MENU JEST PRZYKŁADOWE (W CHWILI REZERWACJI TERMINU ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ DOSTOSOWANIA MENU DO PAŃSTWA OCZEKIWAŃ) . REZERWACJA TERMINU WIĄŻE SIĘ Z WPŁACENIEM ZADATKU W WYSOKOŚCI 500 ZŁ (KWOTA TA JEST ODLICZANA OD RACHUNKU KOŃCOWEGO). OFERTA MENU  DO REALIZACJI OD  GRUPY : 10 OSÓB (PEŁNOPŁATNYCH).
DZIECI DO LAT 3 = 0 ZŁ .

NASZA RESTAURACJA MOŻE UGOŚCIĆ DO 22 OSÓB (MIEJSC SIEDZĄCYCH)  . W OKRESIE LETNIM (MAJ , CZERWIEC, LIPIEC) ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ ZORGANIZOWANIA IMPREZY W ORANŻERII RESTAURACJI  DO 20 OSÓB .


Menu 169 zł/osoba  (czas pobytu około 1,5- 2,5 godz.) 
Zupa podawana w wazie
*Krem pomidorowy z kluseczkami bazyliowymi
II danie podawane na paterach
*Roladka drobiowa nadziewana szpinakiem ,suszonym pomidorem i serem
*Polędwiczki wieprzowe w sosie pieczarkowym
*Kluski śląskie
*Ziemniaki z masłem i koperkiem
*Bukiet surówek ( 2 rodzaje , marchew, kapusta)
*Warzywa sezonowe na gorąco z masłem
Deser
*Panna cotta z musem owocowym
Kawa z ekspresu lub herbata zwykła z cytrynąDo posiłku woda mineralna z cytryną i miętą w dzbanku
Menu 185 zł/osoba (czas pobytu około 3 – 4 godziny) 
Przystawka podawana porcjowo
*Sakiewki sring-rools z brokułami , suszonym pomidorem i fetą
Zupa podawana w wazie
*Consome z kaczki z pierożkami mięsnymi
II danie podawane na półmiskach
*Sakiewki wieprzowe z pieczarką w sosie pieczeniowym
*Filet z dorsza w ziarnach słonecznika z sosem paprykowym
*Kopytka
*Ziemniaki z masłem i koperkiem
*Sałatka z pomidora z serem feta
*Buraczki na graco
Deser
*Maliny na gorąco z gałką lodów i bita śmietaną
Do posiłku woda mineralna z cytryną i miętą w dzbanku
Kawa z ekspresu lub herbata zwykła z cytryną
Menu 208 zł/osoba (czas pobytu około 4 – 5 godzin)
Przystawka podawana porcjowo
*Szynka dojrzewająca na melonie z dipem miodowym
Zupa podawana w wazie*Krem bakłażanowy z fetą i kolendrą
II danie podawane na paterach
*Mostek wołowy w sosie pieczeniowym
*Cukinia nadziewana jagnięciną
*Kluski śląskie
*puree
*Bukiet surówek ( 3 rodzaje ) marchew, kapusta, seler
Warzywa sezonowe na gorąco z masłem
Deser
*Mini beza z mascarpone i owocami z polewą malinową
Zestaw przekąsek finger-food  5 szt/osoba
– Przepiórcze jaja w sosie remulade
– Nadziewane pomidorki serkiem chrzanowym z kaparami
– Koreczki śledziowe z suszonym pomidorem z Pesto i chipsem
– Rożki z dojrzewającej szynki z sałatką ziemniaczaną
– Koreczki Cievapcici z piklami
– Mini caprezze w bazylikowej oliwie
– Pasztet z kaczki z żurawiną
– Tortilla z warzywami i serkiem ziołowym
Do posiłku woda mineralna z cytryną i miętą w dzbanku
Kawa z ekspresu lub herbata zwykła z cytryną