SERDECZNIE ZAPRASZAMY PAŃSTWA DO SKORZYSTANIA Z NASZEJ OFERTY MENU OKOLICZNOŚCIOWE NA ZORGANIZOWANIE SPOTKAŃ W GRONIE RODZINNYM , ZNAJOMYM CZY PRZYJACIÓŁ .
MENU JEST PRZYKŁADOWE (W CHWILI REZERWACJI TERMINU ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ DOSTOSOWANIA MENU DO PAŃSTWA OCZEKIWAŃ) . REZERWACJA TERMINU WIĄŻE SIĘ Z WPŁACENIEM ZADATKU W WYSOKOŚCI 500 ZŁ (KWOTA TA JEST ODLICZANA OD RACHUNKU KOŃCOWEGO). OFERTA MENU DO REALIZACJI OD GRUPY : 10 OSÓB (PEŁNOPŁATNYCH).
DZIECI DO LAT 3 = 0 ZŁ .
NASZA RESTAURACJA MOŻE UGOŚCIĆ DO 22 OSÓB (MIEJSC SIEDZĄCYCH) . W OKRESIE LETNIM (MAJ , CZERWIEC, LIPIEC) ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ ZORGANIZOWANIA IMPREZY W ORANŻERII RESTAURACJI DO 20 OSÓB .
Menu 169 zł/osoba (czas pobytu około 1,5- 2,5 godz.) |
---|
Zupa podawana w wazie |
*Krem pomidorowy z kluseczkami bazyliowymi |
II danie podawane na paterach |
*Roladka drobiowa nadziewana szpinakiem ,suszonym pomidorem i serem |
*Polędwiczki wieprzowe w sosie pieczarkowym |
*Kluski śląskie |
*Ziemniaki z masłem i koperkiem |
*Bukiet surówek ( 2 rodzaje , marchew, kapusta) |
*Warzywa sezonowe na gorąco z masłem |
Deser |
*Panna cotta z musem owocowym |
Kawa z ekspresu lub herbata zwykła z cytrynąDo posiłku woda mineralna z cytryną i miętą w dzbanku |
Menu 185 zł/osoba (czas pobytu około 3 – 4 godziny) |
---|
Przystawka podawana porcjowo |
*Sakiewki sring-rools z brokułami , suszonym pomidorem i fetą |
Zupa podawana w wazie |
*Consome z kaczki z pierożkami mięsnymi |
II danie podawane na półmiskach |
*Sakiewki wieprzowe z pieczarką w sosie pieczeniowym |
*Filet z dorsza w ziarnach słonecznika z sosem paprykowym |
*Kopytka |
*Ziemniaki z masłem i koperkiem |
*Sałatka z pomidora z serem feta |
*Buraczki na graco |
Deser |
*Maliny na gorąco z gałką lodów i bita śmietaną |
Do posiłku woda mineralna z cytryną i miętą w dzbanku |
Kawa z ekspresu lub herbata zwykła z cytryną |
Menu 208 zł/osoba (czas pobytu około 4 – 5 godzin) |
---|
Przystawka podawana porcjowo |
*Szynka dojrzewająca na melonie z dipem miodowym |
Zupa podawana w wazie*Krem bakłażanowy z fetą i kolendrą |
II danie podawane na paterach |
*Mostek wołowy w sosie pieczeniowym |
*Cukinia nadziewana jagnięciną |
*Kluski śląskie |
*puree |
*Bukiet surówek ( 3 rodzaje ) marchew, kapusta, seler |
Warzywa sezonowe na gorąco z masłem |
Deser |
*Mini beza z mascarpone i owocami z polewą malinową |
Zestaw przekąsek finger-food 5 szt/osoba |
– Przepiórcze jaja w sosie remulade – Nadziewane pomidorki serkiem chrzanowym z kaparami – Koreczki śledziowe z suszonym pomidorem z Pesto i chipsem – Rożki z dojrzewającej szynki z sałatką ziemniaczaną – Koreczki Cievapcici z piklami – Mini caprezze w bazylikowej oliwie – Pasztet z kaczki z żurawiną – Tortilla z warzywami i serkiem ziołowym |
Do posiłku woda mineralna z cytryną i miętą w dzbanku |
Kawa z ekspresu lub herbata zwykła z cytryną |