SERDECZNIE ZAPRASZAMY PAŃSTWA DO SKORZYSTANIA Z NASZEJ OFERTY MENU OKOLICZNOŚCIOWE NA ZORGANIZOWANIE SPOTKAŃ W GRONIE RODZINNYM , ZNAJOMYM CZY PRZYJACIÓŁ .
MENU JEST PRZYKŁADOWE (W CHWILI REZERWACJI TERMINU ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ DOSTOSOWANIA MENU DO PAŃSTWA OCZEKIWAŃ) . REZERWACJA TERMINU WIĄŻE SIĘ Z WPŁACENIEM ZADATKU W WYSOKOŚCI 500 ZŁ (KWOTA TA JEST ODLICZANA OD RACHUNKU KOŃCOWEGO). OFERTA MENU DO REALIZACJI OD GRUPY : 10 OSÓB (PEŁNOPŁATNYCH).
DZIECI DO LAT 3 = 0 ZŁ .
NASZA RESTAURACJA MOŻE UGOŚCIĆ DO 22 OSÓB (MIEJSC SIEDZĄCYCH) . W OKRESIE LETNIM (MAJ , CZERWIEC, LIPIEC) ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ ZORGANIZOWANIA IMPREZY W ORANŻERII RESTAURACJI DO 20 OSÓB .
| Menu 169 zł/osoba (czas pobytu około 1,5- 2,5 godzin.) |
|---|
| Zupa podawana w wazie |
| *Rosół z kury z domowym makaronem |
| II danie podawane na paterach |
| *Sakiewki wieprzowe z nadzieniem pieczarkowym w jasnym sosie |
| *Filet drobiowy zapiekany z pomidorami i serem |
| *Kluski śląskie |
| *Ziemniaki z masłem i koperkiem |
| *surówka z marchwi |
| *Warzywa sezonowe na gorąco z masłem |
| Deser |
| *Panna cotta z musem owocowym |
| Kawa z ekspresu lub herbata zwykła z cytryną . Do posiłku woda mineralna z cytryną i miętą w dzbanku |
| Menu 185 zł/osoba (czas pobytu około 2,5– 3,5 godzin) |
|---|
| Przystawka podawana porcjowo |
| *Sakiewki z ciasta filo z brokułami , suszonym pomidorem i fetą |
| Zupa podawana w wazie |
| *Consome z kaczki z pierożkami mięsnymi |
| II danie podawane na półmiskach |
| *Mostek wołowy w sosie z zielonego pieprzu |
| *Roladka drobiowa ze szpinakiem , suszonym pomidorem i serem w sosie beszamelowym |
| *Kopytka |
| *Ziemniaki z masłem i koperkiem |
| *młoda kapusta zasmażana *surówka z selera |
| *Buraczki na graco |
| Deser |
| *Maliny na gorąco z gałką lodów i bita śmietaną |
| Do posiłku woda mineralna z cytryną i miętą w dzbanku |
| Kawa z ekspresu lub herbata zwykła z cytryną |
| Menu 208 zł/osoba (czas pobytu około 4 – 5 godzin) |
|---|
| Przystawka podawana porcjowo |
| *Szynka dojrzewająca na melonie z dipem miodowym |
| Zupa podawana w wazie *Krem z zielonych warzyw z grzaneczkami |
| II danie podawane na paterach |
| *Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym |
| *Filet z kaczki w sosie wiśniowym |
| *Kluski śląskie |
| *puree |
| *Bukiet surówek ( 3 rodzaje ) marchew, kapusta, seler |
| Warzywa sezonowe na gorąco z masłem |
| Deser |
| *maliny na gorąco z gałką lodów , bitą śmietaną i ciastkiem bezowym |
| Zestaw przekąsek finger-food 5 szt/osoba |
| – Przepiórcze jaja w sosie remulade – Nadziewane pomidorki serkiem chrzanowym z kaparami – Koreczki śledziowe z suszonym pomidorem z Pesto i chipsem – Rożki z dojrzewającej szynki z sałatką ziemniaczaną – Koreczki Cievapcici z piklami – Mini caprezze w bazylikowej oliwie – Pasztet z kaczki z żurawiną – Tortilla z warzywami i serkiem ziołowym |
| Do posiłku woda mineralna z cytryną i miętą w dzbanku |
| Kawa z ekspresu lub herbata zwykła z cytryną |
