Serdecznie zapraszamy Państwa do skorzystania z naszej oferty MENU OKOLICZNOŚCIOWE na zorganizowanie spotkań w gronie rodzinnym , znajomym czy przyjaciół .
Zapraszamy do rezerwacji na imprezy komunijne na rok 2024 r. Mamy wolne terminy
Menu jest przykładowe ( w chwili rezerwacji terminu istnieje możliwość dostosowania menu do Państwa oczekiwań ) . Rezerwacja terminu wiąże się z wpłaceniem zadatku w wysokości 500 zł ( kwota ta jest odliczana od rachunku końcowego ). Oferta menu do realizacji od grupy : 10 osób ( pełnopłatnych ).
Dzieci do lat 3 = 0 zł .
Nasza restauracja może ugościć do 22 osób ( miejsc siedzących ) . W okresie letnim ( maj , czerwiec, lipiec) istnieje możliwość zorganizowania imprezy w oranżerii restauracji do 20 osób .
Menu 160 zł/osoba ( czas pobytu około 1,5- 2,5 godz.)
|
Zupa podawana w wazie |
*Krem pomidorowy z kluseczkami bazyliowymi |
II danie podawane na paterach |
*Roladka drobiowa nadziewana szpinakiem ,suszonym pomidorem i serem |
*Polędwiczki wieprzowe w sosie pieczarkowym |
*Kluski śląskie |
*Ziemniaki z masłem i koperkiem |
*Bukiet surówek ( 2 rodzaje , marchew, kapusta) |
*Warzywa sezonowe na gorąco z masłem |
Deser |
*Panna cotta z musem owocowym |
Kawa z ekspresu lub herbata zwykła z cytryną
Do posiłku woda mineralna z cytryną i miętą w dzbanku
Menu 179 zł/osoba( czas pobytu około 3 – 4 godziny)
|
Przystawka podawana porcjowo |
*Sakiewki sring-rools z brokułami , suszonym pomidorem i fetą |
Zupa podawana w wazie |
*Consome z kaczki z pierożkami mięsnymi |
II danie podawane na półmiskach |
*Sakiewki wieprzowe z pieczarką w sosie pieczeniowym |
*Filet z dorsza w ziarnach słonecznika z sosem paprykowym |
*Kopytka |
*Ziemniaki z masłem i koperkiem |
*Sałatka z pomidora z serem feta |
*Buraczki na graco |
Deser |
*Maliny na gorąco z gałką lodów i bita śmietaną |
Do posiłku woda mineralna z cytryną i miętą w dzbanku |
Kawa z ekspresu lub herbata zwykła z cytryną
Menu 200 zł/osoba( czas pobytu około 4 – 5 godzin)
|
Przystawka podawana porcjowo |
*Szynka dojrzewająca na melonie z dipem miodowym |
Zupa podawana w wazie
*Krem bakłażanowy z fetą i kolendrą |
II danie podawane na paterach |
*Mostek wołowy w sosie pieczeniowym |
*Cukinia nadziewana jagnięciną |
*Kluski śląskie |
*puree |
*Bukiet surówek ( 3 rodzaje ) marchew, kapusta, seler |
Warzywa sezonowe na gorąco z masłem |
Deser |
*Mini beza z mascarpone i owocami z polewą malinową |
Zestaw przekąsek finger-food 5 szt/osoba |
· Przepiórcze jaja w sosie remulade
· Nadziewane pomidorki serkiem chrzanowym z kaparami
· Koreczki śledziowe z suszonym pomidorem z Pesto i chipsem
· Rożki z dojrzewającej szynki z sałatką ziemniaczaną
· Koreczki Cievapcici z piklami
· Mini caprezze w bazylikowej oliwie
· Pasztet z kaczki z żurawiną
· Tortilla z warzywami i serkiem ziołowym
Do posiłku woda mineralna z cytryną i miętą w dzbanku
Kawa z ekspresu lub herbata zwykła z cytryną |
|
|