Menu okolicznościowe (usługa cateringowa z dostawą do klienta)

Przedstawiamy Państwu przykładowe zestawy menu ( oferta skierowana do grób od 10 osób  ).

Menu przedstawione poniżej jest przykładowe,  istnieje możliwość dostosowania menu do Państwa oczekiwań ( w wyborze poszczególnych dań prosimy o kontakt mailowy : rezerwacje@4poryroku.wroclaw.pl )

Wybrany zestaw jest pakowany w specjalnych pojemnikach , które zapewniają dostarczenie do Państwa  gorących  potraw na wyznaczony czas . W cenę menu jest wliczony dojazd do Państwa ( w okolicach Wrocławia  do 10 km ).

Realizacja zamówienia może być zrealizowania po wpłacie zadatku w wysokości 300 zł ( kwota ta odliczana jest od rachunku końcowego ) .

Zestawy można zamawiać najpóźniej 4 dni przed realizacją zamówienia.

 

Przykładowe zestawy menu

 zestaw I         80 zł/osoba   

 Przystawka :

*rolada włoska  z dipem cytrynowym na sałacie z grzaneczką

Zupa :

* krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym

Danie główne :

*polędwiczka wieprzowa z sosem grzybowym

*fileciki drobiowy zapiekany z pomidorami i kozim serem

*pieczone ziemniaki z boczkiem i cebulką

*warzywa na gorąco w maśle i czarnym sezamie

*buraczki na gorąco

PicsArt_10-15-12.50.16

 zestaw II           120 zł/osoba

 Zupa :

Rosół  z makaronem

II danie :

Pieczeń z szynki w sosie rozmarynowo –śliwkowym

Roladka drobiowa nadziewana szpinakiem z suszonym pomidorem i serem regionalnym

Jarzyny na w delikatnym sosie beszamelowym

Sałatka vinegrette

Ziemniaki z masłem i koperkiem

Kluski śląskie

Zestaw przekąsek w stylu finger food przypada 5szt. /na osobę

  • Kapelusze pieczarek nadziewane szpinakiem z dipem majonezowym
  • Tatar z polędwicy z przepiórczym jajem
  • Jaja faszerowane pastą z wędzonego pstrąga
  • Koreczki ciewapcici z piklami
  • Śliwki opasane boczkiem
  • Pomidorki nadziewane sałatką z szynką
  • Pasztet drobiowy z pikantną gruszką i żurawiną
  • Marynowane szparagi w szynce

PicsArt_11-04-01.41.39_resized_20190106_091117807

  zestaw III          140 zł/osoba

Przystawka:

Polski śledź na Antipasto z grzanką

Zupa:

Żurek staropolski z jajem

II danie:

Królik w sosie śmietanowym z szałwią

Dorsz  w sosie cytrynowo-kaparowym

Sałatka vinegrette

Buraczki na gorąco

Ziemniaki z masłem i koperkiem

Półmiski z zakąskami  typu finger food: przypada 5 szt./na osobę

Daktyle w bekonie z dipem BBQ

Galantyna z kurczaka z orzechami  i rodzynkami

Pasztet z żurawiną

Kulki serowe z sezamem

Jaja z pastą pieczarkową

Nadziewane krążki cukinii z pastą z pstrąga

Pieczarki ze szpinakiem

Tartinki z pastą ziołową

Mini tatar z piklami

PicsArt_11-07-04.06.33_resized_20190106_091033882